Zoekt u een letselschadeadvocaat in Enschede?

Het hoofdkantoor van Damsté letselschade is gevestigd in Enschede. Damsté letselschadeadvocaten Enschede heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Een Damsté letselschadeadvocaat Enschede staat voor u klaar, ook buiten Enschede.

De naamgever A.W. Sinninghe Damsté, beëdigd tot advocaat in 1947 heeft gezaghebbende jurisprudentie op het gebied van letselschade ontwikkeld. Zijn opvolgers, letselschadeadvocaten Enschede, hebben die lijn voortgezet en doen dit nog steeds. Damsté letselschadeadvocaten Enschede heeft landelijke bekendheid en heeft een uitstekende naam. 

Omdat de advocaten van Damsté letselschadeadvocaten vanuit de vestiging Enschede werken, zijn zij goed toegerust om letselschadezaken in Enschede en Twente te behandelen. De letselschadeadvocaten te Enschede kennen de artsen, therapeuten en instellingen in de regio. Zij weten hoe het in Twente werkt. Zij kennen de gewoontes en eigenaardigheden. Het behandelen van letselschadezaken is naast juridisch werk, ook weten hoe het werkt en de weg weten naar de juiste instanties. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit al bijna 100 jaar verankerd in de organisatie van Damsté letselschadeadvocaten Enschede. De letselschadeadvocaat Enschede wordt gestimuleerd om binnen alle geledingen van de maatschappij zijn/haar kennis en kunde in te zetten. De letselschadeadvocaat Enschede komt u tegen in besturen, commissies en raden van toezicht en andere organen.

De Damsté letselschadeadvocaat Enschede hecht aan een gezonde en cultureel diverse omgeving. In Enschede en de regio Twente ondersteunen wij organisaties op het gebied van sport en cultuur. Zo zijn wij hoofdsponsor van het orkest van het Oosten, hoofdsponsor van Kunst in het Volkspark, FC Twente, de Enschedese marathon en de Enschedese Hockey Vereniging.

Damsté advocaten is een multi disciplinair advocatenkantoor. Dat betekent dat dit kantoor werkzaam is op alle rechtsgebieden. De meeste letselschade kantoren zijn slechts werkzaam op het eigen rechtsgebied. Damsté advocaten is één van de weinige kantoren die nog alle rechtsgebieden behandelt. Dat heeft het grote voordeel dat de vakgroep Damsté letselschadeadvocaten Enschede alle kennis in eigen huis kan vinden. Speelt er bijvoorbeeld naast een letselschadezaak ook een ontslagzaak, dan behandelen de arbeidsrechtadvocaten van Damsté advocaten Enschede dit onderdeel van de zaak.

Woont u niet in de buurt van Enschede?

Als u niet in de buurt van Enschede woont, is dat geen probleem. Een letselschadeadvocaat Enschede bezoekt u thuis. Omdat de behandeling van een letselschadezaak gratis is, komt u niet voor reiskosten te staan. 

De vakgroep Damsté letselschadeadvocaten Enschede is ook werkzaam op de rechtsgebieden verzekeringsrecht, sociaal verzekeringsrecht en gezondheidsrecht. Ook voor vragen op deze gebieden kunt u bij een letselschadeadvocaat Enschede terecht.

Damsté letselschadeadvocaten Enschede is met recht een “echt” Twents kantoor.

Letselschadeadvocaten Enschede

Damsté letselschade is gevestigd in Enschede. Hierdoor zijn klanten in de verschillende plaatsen in Twente zoals Hengelo, Oldenzaal, Almelo en Borne goed te bereiken. Voor alle plaatsen daarbuiten komen we graag kostenloos op bezoek.

Bij Damsté Letselschade gebruiken we cookies om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.